Pripremite Vašu Bradu Za Leto

Kako dani postaju sve topliji, stilovi kose i brade su sve kraći. Većina ljudi već pakuje svoju zimsku garderobu i izvlače majice i kratke pantalone.

Bez obzira da li ste ljubitelj vrućih meseci ili ne, verovatno ćete morati da promenite stil kako biste ostali rashlađeni tokom leta. I doslovno i figurativno.

Sunce nema milosti prema nama u tih 100+ dana. Bradonje uglavnom posežu za brijačima u pripremi za te duge i sunčane dane.

Summer Beard Mojo Beard Blog proizvodi za negu brade

Ali, da li to mora biti baš tako? Da li se moramo odreći naših cenjenih brada zbog vrućine?

NI SLUČAJNO !!!

Evo nekoliko saveta kako da pripremite Vašu bradu za nadolazeći topli period i kako da izbegnete greške koje Bradonje uglavnom dovode do skraćivanja ili brijanja brade.

Pustite je da raste

Samo zato što postaje sve toplije, ne znači da je vreme da odsečete Vašu bradu. Veća, duža brada pomaže Vam da pobedite toplotu tako što će blokirati sunce da dopre do Vašeg vrata i lica, i na taj način će Vam pomoći da budete hladniji. Ipak, nema nikakvog razloga da dozvolite sebi da Vaša brada bude u Robinzon Kruso fazonu.

Pobrinite se da imate prave alate za održavanje urednog izgleda. Predlažemo neki od Mojo Beard češljeva i neizostavnu četku za bradu od 100% prirodne dlake divljeg vepra.

Održavanje

Vaša brada će tokom leta biti ozbiljno izložena UV zracima, hloru iz bazena i većim količinama znoja. U svemu tome, važno je zapamtiti da brada mora ostati meka i čista. Najbolji način da to uradimo? Sa nekim Mojo Beard Sapunom Za Bradu.

Mojo Beard Sapuni Za Bradu

Zapamtite, Vaša dlaka na bradi i koža ispod nje su veoma različiti od kose i kože na Vašoj glavi, i uz sve što će istrpeti ovog leta, ne želite da preopteretite Vašu bradu sa dodatnom grubošću od pogrešnih preparata za pranje.  Perači i omekšivači brade su posebno dizajnirani za grublje dlake Vaše brade i delikatniju kožu na licu, kako bi i brada i koža ostale čiste, mekane i zdrave.

Zaštita

Ako ste jedan od onih momaka koji su odlučili da puste bradu preko zime, ali ste odlučili da nastavite da je gajite preko leta, trebaće Vam neki proizvodi da biste istrajali u tome.

Mojo Beard Buteri za bradu su najsvestraniji proizvodi na tržištu koji će Vam definitivno pomoći u Vašoj nameri. Nude se u sva četiri naša prepoznatljiva mirisa (Wood, Spice, Lounge i Island). Mojo Beard Buteri će Vam pomoći da izgledate najbolje što možete i da istovremeno mirišete potpuno fenomenalno.

Mojo Beard Buteri Za Bradu

Bez parabena, sulfata, silikona ili boja, buter za bradu ne ostavlja neželjene ostatke na kraju dana.

Buteri za bradu su višenamenski preparati, pa se pored upotrebe za kožu i dlaku lica, mogu koristiti i kao sredstvo za negu tetovaža. Isprobajte i uverite se kako Vaš stari tattoo dobija jednu sasvim novu dimenziju. Pročitajte i naš blog post posvećen samo buterima.

Promena

Dolaskom toplijeg vremena većina nas pravi određene promene. Menjamo odeću, obuću, frizure, navike i verovatno ne postoji bolji način da pripremite Vašu bradu za sezonu nego sa novim mirisom ulja za bradu.

Mi Vam preporučujemo Mojo Island Beard Oil.

Mojo Beard Oil Island

Egzotična kombinacija mediteranskih i orijentalnih nota koju prati sladak, snažan a opet lagan, čist i osvežavajući miris nastala je mešavinom najkvalitetnijih esencijalnih ulja. Ovaj miks bergamota, pačulija i ylang-a popravlja raspoloženje, oslobađa od stresa i ima neverovatnu sposobnost da zavodi.

------------------------------

Zbog svega pomenutog nikako nemojte zaboraviti da Vašu bradu održavate u idealnom stanju. Trudite se da bude čista, hidrirana i uredna. Sigurni smo da će Vam neki od navedenih proizvoda pomoći u tome, a ako ih isprobate, Vaša brada će Vam biti beskrajno zahvalna na tome.

Preporučujemo vam da na OVOM LINKU pogledate naš YouTube kanal, gde ćete pronaći video uputstva za korišćenje proizvoda za negu brade.

Ako postoje neka pitanja na koja nismo dali odgovore u ovom tekstu, budite slobodni da nam ih postavite u komentarima. 

 

Povezani Tekstovi

18 Profesionalnih Saveta Za Negu Kose Koje Svaki Muškarac Mora Da Zna
18 Profesionalnih Saveta Za Negu Kose Koje Svaki Muškarac Mora Da Zna
Nema sumnje da je kosa važan deo ukupnog izgleda svakog muškarca. Toliko toga treba uzeti u obzir – stil, dužinu, kad...
PROČITAJ VIŠE
Prirodni Proizvodi Bez Kojih Se I Najveće Muškarčine Teško Mogu Smatrati Frajerima
Prirodni Proizvodi Bez Kojih Se I Najveće Muškarčine Teško Mogu Smatrati Frajerima
I 3 Ključna Razloga Zašto Ih Morate Imati Može se reći da smo već naše čitaoce navikli na tekstove koji izgledaju pop...
PROČITAJ VIŠE
Najveći Vodič Za Muške Proizvode Za Kosu
Najveći Vodič Za Muške Proizvode Za Kosu
Pravi proizvodi za kosu mogu apsolutno promeniti igru brige o frizuri. Problem je u tome što pronalaženje najboljeg p...
PROČITAJ VIŠE