Najčešća pitanja

Na ovoj stranici možete dobiti odgovore na sva pitanja koja nisu pojašnjena u drugim delovima našeg sajta. Ukoliko i dalje imate nekih nedounica koje nisu pokrivene dole navedenim odgovorima, budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona +381 65 664 79 16 ili putem kontakt forme u dnu ove stranice.

KAKO MOGU DOBITI DODATNE INFORMACIJE O PROIZVODIMA?

Na stranici svakog proizvoda postoje kompletene informacije o sadržaju i pakovanju. Ukoliko želite da saznate više o sastojcima koji se nalaze u našim proizvodima pogledajte stranicu sa sastojcima.

DA LI SE VAŠI PROIZVODI MOGU KUPITI SAMO ONLINE?

Sve naše proizvode možete kupiti u našoj online prodavnici. Ako želite da prethodno testirate neke od proizvoda, pozivamo Vas da posetite neko od naših prodajnih mesta.

KAKO JE MOGUĆE PLATITI ROBU?

Plaćanje robe obavlja se pouzećem prilikom preuzimanja paketa od kurirske službe. 

DA LI JE POŠTARINA UKLJUČENA U CENU?

Ukoliko je iznos porudžbine 6000 dinara ili veći isporuka je besplatna. Za narudžbine čiji je iznos manji od 6000 dinara, cena isporuke iznosi od 275 dinara uključujući PDV. Pomenuti uslovi kupovine se odnose samo na domaći poštanski saobraćaj.

KAKO SE ROBA DOSTAVLJA?

Dostava artikala koje ste poručili obavlja se u najkraćem mogućem roku putem kurirske službe.
- Porudžbine primljene radnim danom do 12h dostavljaju se sledećeg radnog dana. 

- Porudžbine primljene radnim danom posle 12h dostavljaju se za dva radna dana. 

- Porudžbine primljene petkom posle 12h, subotom i nedeljom dostavljaju se u utorak.

CENOVNIK AKS USLUGA

Isporuka do 19h naredni radni dan od dana preuzimanja (ovaj cenovnik je važeći iako kurirska služba ne isporuči paket u predviđenom roku - i na to niko ne može da utiče)

Masa u Kg................Cena sa PDV-om RSD


0.01 - 2,99..............................275,00
2,99 - 5...................................450,00


Svaki naredni kilogram se naplaćuje 30,00 RSD po kilogramu plus PDV 

Napomene:

Obizorom da je AKS kurirska služba, kao i sve ostale kurirske službe u Republici Srbiji, neodgovorna, bahata i neprofesionalna, rok isporuke može da se produži i niko na to ne može da utiče.

Česte su greške prilikom merenja težine paketa u kurirskim centrima što može dovesti do toga da kurir prilikom isporuke traži veći iznos nego što je naznačeno na računu. Takođe, kuriri često pokušavaju da zloupotrebe nepažnju kupca i naplate veći iznos otkupa.

Apelujemo da obratite pažnju na iznose navedene na računu i samo te iznose uplaćujete. Ukoliko dođe do ovakve situacije potrebno je da nas odmah kontaktirate kako bismo mogli blagovremeno da reagujemo. 

Prilikom prijema paketa, paket otvorite odmah i proverite da roba nije oštećena prilikom transporta. Insistirajte na tome da kurir sačeka dok ne izvršite proveru jer je u slučaju oštećenja potrebno da sačinite zapisnik.

Ovo je od velikog značaja jer su kurirske procedure napravljene da po svaku cenu štite njih, a krivicu zbog nastalog oštećenja da prebacuju na pošiljaoca ili primaoca paketa.

Pomenuta problematika se odnosi na sve kurirske službe pa iz tog razloga ne prihvatamo zahteve za slanje drugom kurirskom službom. 

DA LI JE MOGUĆA ISPORUKA VAN SRBIJE?

Ne. Isporuka Mojo Beard proizvoda moguća je isključivo u Srbiji. Slanje paketa na teritoriju KiM trenutno takodje nije moguće. 

GREŠKOM SAM NARUČIO PROIZVOD. DA LI MOGU DA OTKAŽEM PORUDŽBINU?

U ovom slučaju, potrebno je da nam u roku od 45 minuta nakon poslate porudžbine pošaljete e-mail u kome ćete naznačiti koja je greška u pitanju i obavestiti nas da poništimo narudžbinu. Tada će ista biti stornirana. Ukoliko to ne uradite u naznačenom vremenu, moguće je izvršiti povraćaj robe, ali u tom slučaju Vam zaračunavamo proviziju od 10% od vrednosti porudžbine i sami snosite troškove poštarine. Rok za započinjanje procedure povraćaja je 24h od trenutka prijema robe.

ŠTA SE DEŠAVA AKO ROBA KOJU DOBIJEM BUDE OŠTEĆENA? DA LI JE MOGU ZAMENITI I NA KOJI NAČIN?

Da, postoji mogućnost zamene oštećene robe, a način i uslovi pod kojima se to može uraditi detaljno su opisani ovde. Ukoliko vam je pošiljka stigla oštećena, najbolje je da u roku od 24 sata kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik. Ukoliko je roba stigla neoštećena, ali je neispravna, kontaktirajte naš servis kako bi Vam poslali zamenu.

KAKO DA ZNAM DA SAM SIGURNO OBAVIO PORUČIVANJE?

Kada kliknete na dugme „Pošalji narudžbinu“ na ekranu će Vam se pojaviti poruka „Vaša porudžbina je uspešno kompletirana“ i na e-mail koji ste upisali i koji koristite za kupovinu stići će Vam potvrda porudžbine sa svim proizvodima koje ste poručili, cenom i datumom kada će proizvodi biti spremni za slanje.

ZABORAVIO SAM LOZINKU ZA LOGOVANJE. ŠTA DA RADIM?

Sve što je potrebno je da prvo upišete Vaš Username i kliknete na link „Zaboravili ste lozinku?“. Zatim, u prozoru koji Vam se bude otvorio upišete Vašu e-mail aderesu koju ste nam prosledili pri registraciji. U kratkom roku će Vam na tu adresu stići Vaša lozinka i moći ćete nesmetano da koristite naše usluge.

ZABORAVIO SAM USERNAME ZA LOGOVANJE. ŠTA DA RADIM?

Ukoliko ste zaboravili svoj username, kontaktirajte nas putem e-maila, predočite problem i zahtev da Vam pošaljemo korisničko ime sa kojim ste se registrovali na našem sajtu. Ovom prilikom potrebno je da nam dostavite što više ličnih podataka (ime, prezime, e-mail adresu i sl.) kako bismo Vas lakše pronašli u bazi i bili sigurni u jedinstvenost podataka.

UNEO SAM POGREŠAN PODATAK O SEBI I TEK KASNIJE UVIDEO GREŠKU. KAKO MOGU TO DA ISPRAVIM?

Svoje podatke možete menjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ''Moj Nalog''. Na ovom mestu, takođe, možete menjati i druge podatke vezane lično za Vas, pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode.

GDE MOGU PRONAĆI INFORMACIJE O REKLAMACIJAMA I OSTVARIVANJU GARANCIJE?

Sve informacije se nalaze na ovoj stranici.

NAGRADE

U Mojo Beard uvek vodimo računa o našim kupcima. Ako prvi put poručujete proizvode u našoj online prodavnici, možete iskoristiti promo kod dobrodošlice MOJO10, kako biste ostvarili 10% popusta na Vašu prvu kupovinu, za iznose veće od 1200 RSD. Napominjemo da popuste i promo kodove nije moguće kombinovati, osim ukoliko u promociji nije drugačije naznačeno.

Da biste bili u toku sa redovnim promocijama, popustima i akcijama, obavezno se prijavite na našu VIP mailing listu i postanite član naše Facebook grupe. Redovne vikend akcije često važe samo za VIP članove. 

.