Praznični Vodič Za Kupovinu

Bilo da kupujete poklon za svog omiljenog bradonju, ili jednostavno želite da dopunite sopstvenu zalihu najkvalitetnijim proizvodima za higijenu i negu brade i kose, ne tražite dalje!
Sastavili smo listu najbolje ocenjenih proizvoda za negu brade koje možete da dodate na vašu listu za kupovinu.

mojo beard deda mraz

Šta je zapravo nega brade?

Nega brade se odnosi na postupke nege uključene u održavanje zdravlja i izgleda dlaka na licu. Ovo uključuje redovno pranje, stilizovanje i hidrataciju. Nekima se možda u pošetku učini da je ceo proces gajenja brade dosadan i opterećujući, ali to treba posmatrati kao i sve druge rutine koje svaka osoba ima u svom životu. Kao što je umivanje, tuširanje, pranje zuba, feniranje i ostale stvari na koje trošimo vreme u kupatilu deo naše svakodnnevne rutine, tako su i rutine prilikom gajenja brade još jedan sastavni deo te priče. Kao i za sve do sada pomenuto, i za ovu rutinu su potrebni kvalitetni proizvodi.

rutina održavanja i higijene brade

Proizvodi Za Higijenu i Negu Brade

Jedan od najpopularnijih proizvoda za negu brade je ulje za bradu. Ulje za bradu je specifična vrsta regeneratora koji pomaže da se brada hidrira i neguje, kao i da se eliminiše perut i svrab. Najbolja ulja za bradu su sačinjena od prirodnih ulja poput jojobe, argana, kokosa i avokada, koji pomažu u omekšavanju i kondicioniranju brade.

ulja za bradu
Još jedan neophodan proizvod za negu brade je balzam za bradu. Balzam za bradu je gušća supstanca nalik vosku koja obezbeđuje držanje i kontrolu pri oblikovanju brade. Pored toga što ima slična svojstva kao i ulja, balzam pomaže da se neguje i hidrira brada.

balzami i buteri za bradu

Ako tražite nešto za dodatnu hidrataciju bradi, buter za bradu može biti pravi izbor. Buter za bradu je kremasta, umućena formula koja dubinski hidrira bradu i kožu ispod nje. To je odlična opcija za one sa suvom ili oštećenom dlakom brade.

Šampon za bradu je još jedan važan proizvod za održavanje brade čistom i zdravom. Redovna upotreba šampona za bradu može pomoći u uklanjanju viška ulja, prljavštine i naslaga proizvoda sa brade. Potražite šampon za bradu koji je bez sulfata i formulisan sa prirodnim sastojcima kako biste izbegli uklanjanje prirodnih ulja sa brade.


sapun za bradu
Pored ovih osnovnih proizvoda za negu brade, postoji i nekoliko interesantnih opcija koje treba razmotriti. Sapun za bradu je čvrst, all-in-one proizvod za pranje brade i regenerator koji se može koristiti umesto šampona za bradu. Neki sapuni za bradu čak sadrže pilinge koji pomažu u uklanjanju mrtvih ćelija kože i podstiču zdrav rast brade.

Ako želite da sebi ili nekom dragom bradonji poklonite kompletnu alat za higijenu i negu brade, setovi za bradu su odlična opcija. Ovi setovi obično uključuju izbor svih neophodnih proizvoda za negu brade, kao što su ulje za bradu, balzam i šampon, upakovanih zajedno radi praktičnosti.

setovi za bradu

Kada kupujete proizvode za negu brade, važno je uzeti u obzir specifične potrebe korisnika brade. Suva, oštećena dlaka brade može imati koristi od proizvoda sa dodatnim hidratantnim svojstvima, dok oni sa masnom kožom ili kožom sklonom aknama možda žele da traže proizvode koji su formulisani da uravnoteže proizvodnju prirodnih ulja na koži lica (sebum).

Da zaključimo - dobro planirana rutina i kvalitetni alati su suštinski aspekt nege za svakog ljubitelja brade. Od ulja za bradu do kompleta za bradu, postoji mnogo dostupnih opcija koje pomažu u održavanju zdrave i elegantne brade.

A evo i jedne zabavne činjenice: Da li ste znali da je najduža zabeležena brada pripadala Hansu Langsetu, norveško-američkom farmeru, koji je imao bradu koja je bila dugačka 5,35 metara kada je umro 1927.

Hans Langseth Beard

Njegova brada je trenutno izložena u Smithsonian Nacionalnom Prirodnjačkom Muzeju u Vašingtonu, D.C.

Srećna kupovina i Srećni praznici!

Povezani Tekstovi

10 Uobičajenih Grešaka u Negovanju Brade i Kako Ih Izbeći
10 Uobičajenih Grešaka u Negovanju Brade i Kako Ih Izbeći
Održavanje brade nije lak zadatak. Zahteva posvećenost, upornost i znanje. Bez obzira da li ste iskusni bradonja ili ...
PROČITAJ VIŠE
Nauka o Rastu Brade i Razumevanje Faktora Koji Utiču Na Njen Rast
Nauka o Rastu Brade i Razumevanje Faktora Koji Utiču Na Njen Rast
Brada. Ona je tu već vekovima i nose je muškarci svih kultura, rasa i vera. Od drevnih Egipćana do modernih hipstera,...
PROČITAJ VIŠE
Šta Je Balzam Za Bradu i Da Li Zaista Vredi?
Šta Je Balzam Za Bradu i Da Li Zaista Vredi?
Uložio si vreme i strpljenje u gajenje brade koja bi naterala i najveće poštovaoce, ali i one koji to nisu ludi za br...
PROČITAJ VIŠE
Kako Gajiti i Nositi Bradu - Trendovi za 2023. godinu
Kako Gajiti i Nositi Bradu - Trendovi za 2023. godinu
6 najpopularnijih stilova i kako ih postići Nošenje brade je u modi već vekovima, ali trendovi se stalno menjaju. Od ...
PROČITAJ VIŠE

Ostavite komentar

Ime .
.
Poruka .

Komentari moraju biti odobreni pre objavljivanja