Njegovo Veličanstvo Buter Za Bradu

U poslednjih nekoliko godina sve su popularniji muški proizvodi za negu brade. U Mojo Beard se trudimo da odigramo značajnu ulogu u rasvetljavanju potrebe za proizvodima za negu kože i brade kod muškaraca i pokrenemo novi talas u domaćoj industriji gde se iz dana u dan povećava potražnja za pomenutim proizvodima. Dok je naše ulje za bradu postalo standard u svakodnevnoj rutini održavanja brade kod svakog ozbiljnog Bradonje, naš buter za bradu podigao nas je na sasvim drugačiji nivo ove igre.

Šta Je Buter Za Bradu?

Mojo Beard Butter je odličan kondicioner za bradu koji je veoma prihvaćen u našoj zajednici. Međutim, mnogi naši kupci i pratioci ne shvataju koliko je on zapravo svestran. Napravljen je od nekih ozbiljno efikasnih sastojaka koji ga čine odličnim proizvodom sa mnogo različitih načina upotrebe.

mojo beard buteri za bradu

Da bismo Vam pružili bolju perspektivu, sastavili smo ovu kratku listu naših najomiljenijih načina na koje možete koristiti buter za bradu u svakodnevnom životu. Zbog svojih prirodnih sastojaka, ponekad tekstura varira zbog temperaturnih promena. To je potpuno normalno! Sve što treba da uradite je da ga utrljate između ruku sve dok ne bude glatko i primenite ga kao i obično.

Svakodnevna nega brade

Ovo je verovatno očigledno, ali vredi spomenuti. Buter za bradu možete koristiti kao dnevni regenerator za bradu jer je veoma sličan ulju. Razlika je u tome koliko duboko dosežu svojstva kondicioniranja. Sastojci u buteru pomažu mu da se duže zadrži na vrhu Vaše brade i kože dok je istovremeno dobro hidrira, što ga čini dugotrajnijim sredstvom za negu od ulja. Ako imate gustu bradu ili suvu kožu ispod dlake na licu, buter može biti korisniji preparat za Vašu bradu od ulja. Mnogi naši korisnici često mešaju balzam i buter. Pročitajte ovaj članak o razlikama između balzama i butera, i kako izabrati ono što je najbolje za Vas.

Maska za kondicioniranje

Neki od nas imaju više problema prilikom održavanja brade od drugih, jer su brade više izložene spoljašnjim uticajima. Ako radite u industriji hrane i pića, verovatno ćete svaki dan prati bradu kako biste je održavali urednom. Ako radite na otvorenom ili na nekom od fizičkih poslova, verovatno svakodnevno perete i znoj i prljavštinu iz Vaše brade. Takođe, možda vreme provodite u hladnoj i suvoj sredini za koju se zna da lako oštećuje bradu i kožu. U svakom slučaju, buter za bradu možete koristiti kao reparativnu masku za bradu preko noći. Ovo pomaže agresivnijem popravljanju slomljene, suve dlake na licu i kože ispod.

Mojo Spice buter za bradu

Nega suve kože

Sredstva za dubinsko kondicioniranje su odlična za tretiranje suve, ispucale kože koja je izložena spoljašnjim uticajima. Ako živite u suvoj klimi ili u zoni koja je ekstremno hladna zimi, svakodnevno koristite ovaj buter na rukama, zglobovima i laktovima, što će sprečiti njihovo isušivanje i pucanje. Ako dosta koristite ruke dok radite (bilo da ste građevinski izvođač ili linijski kuvar), nanošenje ovog proizvoda pre nego što odete u krevet svake noći pomoći će Vašoj koži da ostane meka i negovana.

Buter za negu brade se može koristiti i za negu stopala jer je veoma delotvoran kod ispucalih peta i bolnih žuljeva.

Nega tetovaža

Ako želite da se Vaše tetovaže ističu, buter za bradu je jednako efikasan kao i bilo koji drugi hidratantni losion koji obično koristite za svakodnevnu negu. U tattoo svetu je opšte poznato da zdravija koža drži mastilo duže tokom vremena, zbog čega je redovna hidratacija Vaših tetovaža toliko važna. Ako se ne pobrinete za njih, one će brže izbledeti i postati mutna senka onoga kako su nekada izgledale.

Strije i ožiljci

I muškarci i žene mogu iskusiti neprijatnosti zbog strija koje se vremenom pojavljuju. Istina je da su strije potpuno normalne i takođe su prirodni deo odrastanja i starenja, tako da nemate čega da se stidite!

Obzirom da je poznato da strije i ožiljci mogu biti neugodni, a ponekad čak i bolni, komponente butera za bradu omogućavaju duboko kondicioniranje i čine ga efikasnim u pomaganju sa ožiljcima. Svakodnevna upotreba dubokog regeneratora  na Vašim strijama i ožiljcima može da pomogne da se tokom vremena smanje.

Mojo Beard proizvodi za bradu Nikola Mrkovacki

Nega skalpa

Za sve nas koji brijemo glave, buter za bradu čini odličan regenerator nakon brijanja koji omekšava i leči sveže obrijanu kožu. Upotreba nezaštićenih žileta ili trimera na Vašem skalpu je uobičajena praksa, ali svi znamo da time takođe dolazi do izbacivanja peruti i mrtve kože koja bi svakako bila odstranjena. Korišćenje butera za bradu nakon brijanja glave ozbiljno pomaže pri izgledu sveže buzzovane glave, sprečava perutanje kože i pomaže pri zarastanju sitnih posekotina od brijanja.

Nadamo se da smo ovim tekstom uspeli da otklonimo sve dileme vezane za korišćenje butera za bradu. Kao što ste mogli da vidite, u pitanju je jedan univerzalni proizvod koji je sposoban da efikasno deluje na više frontova i koji postaje jedan od must-have elemenata u svetu muške kozmetike. Mojo Beard Buteri za bradu su jedini proizvodi ovog tipa na domaćem tržištu i zbog svog kvaliteta i različitih načina primene, polako postaju naši najtraženiji proizvodi. Upravo iz tog razloga i kažemo da je to Njegovo Veličanstvo Buter Za Bradu !!!

Povezani Tekstovi

10 Uobičajenih Grešaka u Negovanju Brade i Kako Ih Izbeći
10 Uobičajenih Grešaka u Negovanju Brade i Kako Ih Izbeći
Održavanje brade nije lak zadatak. Zahteva posvećenost, upornost i znanje. Bez obzira da li ste iskusni bradonja ili ...
PROČITAJ VIŠE
Nauka o Rastu Brade i Razumevanje Faktora Koji Utiču Na Njen Rast
Nauka o Rastu Brade i Razumevanje Faktora Koji Utiču Na Njen Rast
Brada. Ona je tu već vekovima i nose je muškarci svih kultura, rasa i vera. Od drevnih Egipćana do modernih hipstera,...
PROČITAJ VIŠE
Šta Je Balzam Za Bradu i Da Li Zaista Vredi?
Šta Je Balzam Za Bradu i Da Li Zaista Vredi?
Uložio si vreme i strpljenje u gajenje brade koja bi naterala i najveće poštovaoce, ali i one koji to nisu ludi za br...
PROČITAJ VIŠE
Kako Gajiti i Nositi Bradu - Trendovi za 2023. godinu
Kako Gajiti i Nositi Bradu - Trendovi za 2023. godinu
6 najpopularnijih stilova i kako ih postići Nošenje brade je u modi već vekovima, ali trendovi se stalno menjaju. Od ...
PROČITAJ VIŠE

Ostavite komentar

Ime .
.
Poruka .

Komentari moraju biti odobreni pre objavljivanja