POZIV ZA SARADNJU

Od udruživanja snaga u Giveaway promocijama, preko rada sa blogerima, do saradnje sa influenserima svih veličina; postoji mnogo načina na koje možemo da radimo zajedno.

AMBASADOR PROGRAM

Mislimo da su naše bradonje najbolji klijenti koje brend može da ima, i kao takve želimo da vas lepo predstavimo na našem instagramu. Iako naš instagram već sada grmi, nedostaju mu neka prijateljska lica.

Tu na scenu stupate vi; želimo da naši cenjeni, lojalni kupci urlaju na sav glas o našim proizvodima kako bi svi ostali znali koji su proizvodi za bradu najbolji. Imajući ovo na umu, tražimo nekoliko odabranih ambasadora svakih nekoliko meseci, kako bismo pomogli u promociji Mojo Beard proizvoda.

Najuspešniji ambasadori su oni koji će iskreno voleti naše proizvode. Ta konekcija se odmah vidi. Nije realno da koristite jedan brend a reklamirate drugi. Tu nema iskre koja će da zasija.

Oko za odličnu fotografiju je takođe plus, jer je veoma bitno da vi i naši proizvodi izgledate apsolutno najbolje! Oni strastveni putnici među vama bi trebalo da ponesu sa sobom neki od proizvoda gde god da krenu. Snimite na brzinu neku fotku ili video na nekom cool mestu i mogli biste da se nadjete na dobrom putu da postanete ambasador.

Voleli bismo da čujemo i vidimo svakoga ko misli da bi bio dobar ambasador za nas, možete biti iz svih sfera života i sa bradom u bilo kojoj fazi, sve dok ste ludi za našim proizvodima.

Da biste se uključili, pošaljite kratki video sa razlogom zašto volite naš brend na info@mojobeard.com i stavite 'AMBASADOR' u naslovu.

Hvala i srećno momci!

BLOGERI SARADNICI

Ponosni smo na naš blog i želimo da ga redovno ažuriramo sa savetima i trikovima za negu brade, kose, sa različitim vestima i slično. Ali koliko god da je blog dobar, voleli bismo da imamo nekoliko gostujućih blogera pa da to dodatno začinimo i još više se približimo publici! Otvoreni smo za jednokratne saradnje ili možda za redovnu seriju blogova, ako su pisanje i nega brade vaš poziv...

Bez obzira da li ste već napisali članak ili imate ideju o temi, kontaktirajte nas i možemo da krenemo odatle. Želimo nešto originalno, nešto tipično za naš brend, a ne nešto o čemu se već stotinu puta pisalo! Možda imate zanimljivu / dirljivu / smešnu / glamuroznu / šokantnu priču u vezi sa bradom koju treba da podelite sa svetom?

Želimo da se približimo bradatoj zajednici, tako da svako ko misli da ima nešto interesantno da predstavi na našem blogu, neka nam se javi! Dajte nam nešto što se odnosi na bradu, doterivanje muškaraca i kompletan bradati lifestyle... zavrnite rukave i brkove, počnite da pišete i podelite sa nama svoja iskustva sa bradom!

Želite da radimo zajedno?

Pošaljite nam poruku na  info@mojobeard.com  i stavite „BLOGER“ u naslovu.

Očekujemo vas!

PREPORUČI NAS

Da li želite naše proizvode u vašim lokalnim berbernicama? Preporučite nas vašem berberu ili frizeru i primite poklon vaučer od 5000 rsd kada on obavi prvu porudžbinu. Zvuči dobro, zar ne?

Na ovaj način ne samo da dobijate svoje omiljene proizvode uvek dostupne u komšiluku, već dobru zalihu možete napraviti potpuno besplatno! U svakom slučaju, dupla pobeda.

Sledeći put kada budete sa svojim bricom / frizerom, pomenite nas, preporučite nas i vidite da li možete da osvojite vaučer od 5000 rsd koji ćete potrošiti na svoje omiljene Mojo Beard proizvode.

Sve što nam treba je email na info@mojobeard.com i da stavite 'PREPORUKA' u naslovu.

Obavezno navedite kontakt podatke vašeg berbera / frizera a mi ćemo ga kontaktirati u vezi ponude.

Ako i kada oni dostave porudžbinu u minimalnom iznosu od 12,000 RSD, vaša preporuka se aktivira i vaš vaučer kreće na put ka vama.