Priča O Nama

Dobrodošli na Mojo Beard, nezaobilaznu stanicu za sve muškarce koji koriste kvalitetne i prirodne proizvode za održavanje i negu brade.

Moje ime je Nikola a pored mene na fotografiji je moja supruga Jelena.

Mojo Beard Founders

Tokom 25 godina provedenih zajedno, ostvarili smo mnogo toga zbog čega smo veoma ponosni. Dvoje predivne dece, velika prijateljstva, nezaboravna putovanja, poslovni uspesi…. Sve su to stvari koje u potpunosti ispunjavaju čoveka i teraju te da pomisliš da je to sve što si ikada želeo.

Ali….

Da li ti je poznat onaj osećaj kada ti je sve u životu baš kako treba ali duboko u sebi znaš da ti nešto nedostaje? E pa baš taj osećaj je i nas opterećivao neko vreme i najzad smo shvatili šta nam je potrebno da bi taj osećaj u potpunosti nestao. Osetili smo potrebu da stvorimo nešto što nije samo naše, nešto što možemo da podelimo i sa drugim ljudima, poznatim i nepoznatim.

Upravo tako smo došli na ideju da stvorimo Mojo Beard.

IDEJA

Mojo Beard je mala porodična kompanija koja je plod ljubavi, razumevanja i želje da ljudima ponudi nešto novo, nesvakidašnje, nešto toliko jedinstveno i drugačije da mogu i sami osetiti količinu pažnje, posvećenosti i energije koja je zamešana u svaki naš proizvod.

Kao farmaceutski inženjer i pasionirani poznavalac i ljubitelj kozmetike, Jelena je glavna pokretačka i proizvodna snaga ovog projekta i lično je odgovorna za neverovatne kombinacije prirodnih sastojaka i mirisnih nota kojima se ne mogu pohvaliti ni najuspešniji svetski proizvođači proizvoda za negu brade. Meni, dugogodišnjem bradonji, samo je preostalo da joj prenesem šta nisam voleo kod različitih proizvoda koje sam tokom godina koristio. U rezultate ćete morati sami da se uverite.

Neko bi do sada već pomislio: “A šta je tvoja uloga u svemu tome, osim što nosiš bradu i što si se dobro oženio?” Dobro pitanje…..

Ideja, dizajn, sadržaj, marketing, promocija…. Dobro pregledaj naš sajt, poseti našu Facebook i Instagram stranicu, pročitaj naš blog i sve će ti biti mnogo jasnije, a ja ti obećavam nezaboravnu vožnju i korisničko iskustvo van svake klase.

BREND

Zašto baš Mojo Beard?

Reč Mojo, čitaj [моџо], izvorno označava nečiji uticaj, sposobnost da pomoću magije ili čarolije šarmira i zavodi suprotan pol. U pop kulturi to je definicija pozitivnih osećanja kao što su sreća, samopouzdanje, strast i motivacija.

Svakome od nas se dogodilo u nekom trenutku da shvatimo da smo izgubili tu neku specijalnu moć, pogon ili energiju koja je sinonim za efikasnost i uspeh. To je skoro magična sila koja nas gura napred, privlači druge ljude i čini nas uspešnim. Upravo zbog toga je veoma bitno da tada prikupimo dodatnu mentalnu snagu i povratimo svoj Mojo bez koga je nemoguće da se uspešno nosimo sa životnim usponima i padovima i da svoje snove pretvaramo u stvarnost.

U svetu punom zlobe, zavisti i predrasuda neophodno je da svaki Bradonja drži svoj Mojo na maksimumu. Naša ideja je da to pokušamo da ostvarimo zajedno.

FILOZOFIJA

Mi slepo verujemo u činjenicu da samo dugoročnim planiranjem i ulaganjem možemo stvoriti jednu veliku zajednicu ljudi koji nas podržavaju i na taj način našu kompaniju učiniti boljom i samoodrživom.

Mojo Beard filozofija se više zasniva na domaćinskim i porodičnim, a ne toliko na poslovnim vrednostima. Želimo da naši potrošači u svakom trenutku osećaju da su deo nečega većeg, deo jedne velike porodice. Pozitivne reakcije naših korisnika nas inspirišu da svakoga dana uradimo nešto više i bolje i da to podelimo sa onima koji veruju u nas i koji nas vole.

Za uzvrat, mi vam nećemo dati “Hand Made” proizvode, pravljene po “domaćim receptima starim 100 godina” , gde je “ručno punjena svaka bočica”. Mi vam nudimo samo vrhunski kvalitet proizvoda, stvorenih u kontrolisanim uslovima, od strane profesionalaca uz pomoć najkvalitetnijih sastojaka i nezaboravno iskustvo koje zaista pravi razliku.

NAŠ CILJ

Bio sam prilično umoran od nošenja brade koja je dugo bila prepuštena jeftinim i lošim proizvodima. Osećao smo da su ti proizvodi razlog zbog kojih mnogi misle da se uopšte ne isplati trud oko gajenja brade. Mojo Beard želi da ponudi proizvode visokog kvaliteta za sve Bradonje i one koji to žele da postanu. Naši proizvodi za negu koriste prirodne sastojke i želimo da naši kupci imaju samo pozitivna iskustva sa svojim bradama.

Pored pružanja odličnih proizvoda i usluga, želimo da promenimo i način na koji društvo gleda na Bradonje. I dalje postoje kompanije koje zahtevaju od muškaraca da se briju, a negativna terminologija koja se koristi za Bradonje još uvek postoji u našoj kulturi.

Za ove promene je potrebno vremena, ali se polako ostvaruje napredak. Mi ne možemo to učiniti sami, a vi morate da nam pomognete da pokušamo da promenimo naše društvo ili bar najbliže okruženje - za početak.

Zato nemojte više čekati, postanite deo Mojo Beard porodice, pridružite se našoj mailing listi, i što je najvažnije, 

Glavu gore - Bradu dole !!!

 

Vizija: Promeniti način na koji društvo gleda na Bradonje

Misija: Podsticati samopouzdanje u toku gajenja brade