Prodajna mesta

Hero Image Mojo Beard

Šabac

..............................
Sixty - Muški frizerski salon
Masarikova 22, Šabac
tel: +381 64 327 47 20
Sixty Map
Frizerski Salon Sixty, vlasnika Filipa Ristića, među Bradonjama poznatog i kao Sixty Brat, je još jedno kultno mesto gde se okupljaju mnogi pasionirani ljubitelji brada i brkova. Sam Filip je dugogodišnji Bradonja, a 2017. je poneo titulu najlepše brade Srbije tako da su dalji komentari o njemu potpuno suvišni. 
Kod Sixty-ja možete pronaći osnovnu ponudu naših proizvoda, a ako poželite neki od naših setova, poručite ih u našoj online prodavnici, upotrebite kod SIXTY i  Vašu porudžbinu možete preuzeti u salonu u roku od 24h.
..............................
Kosa i brada su za mnoge od nas veoma osetljiva tema pa se iz tog razloga veoma teško odlučujemo da često menjamo frizera ili berbera.  Ako niste posetilac nekog od naših prodajnih mesta već ste Vašu bradu poverili nekom drugom Majstoru, ili je jednostavno sami sređujete, a probali biste neke od naših proizvoda, pozivamo Vas da popijete kafu, ili još bolje neko od vrhunskih piva iz ponude kafea B3RZA, u samom centru grada ( Masarikova br.2), gde možete potpuno besplatno isprobati neke od naših proizvoda.
Caffe B3rza
..............................
Ako niste u mogućnosti da posetite neko od pomenutih prodajnih mesta, kompletan asortiman naših proizvoda možete poručiti putem našeg sajta. Mi ćemo Vam, u što kraćem roku, pošiljku poslati preko neke od kurirskih službi a Vi je možete platiti pouzećem. 

Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve informacije o proizvodima, isporuci, načinu korišćenja, ako želite da nam uputite pohvalu, kritiku, sugestiju ili jednostavno hoćete da malo proćaskamo, obratite nam se putem navedene kontakt forme ili direktno na priložene email adrese.

..............................

BEOGRAD

The Barbers Shop 
Kraljevića Marka 13, Beograd
tel: +381 61  20 40 507
The Barbers Shop Beograd Mojo Beard
..............................
OldBoy Barber Shop 
Cara Uroša 19, Beograd
tel: +381 11 403 48 13
OldBoy Mapa Mojo Beard prodajna mesta
..............................

Novi Sad

Berber Smith
Bulevar Patrijarha Pavla 14, Novi Sad 
tel: +381 63 816 68 96
Mapa Berber Smith
..............................

Kontakt

Mojo Beard
Sime Milojevića 17, 15000 Šabac
tel: +381 65 664 79 16
info@mojobeard.com
prodaja@mojobeard.com

 

.