Mojo Lounge Nova Kolekcija

Mojo Lounge - Nova Unapređena Formula

Od kako smo pokrenuli Mojo Beard i počeli da okupljamo naše drage Bradonje sa istim ciljem na jednom mestu, neprestano dobijamo pitanja kada će da osvane nešto novo. Ljudi nas redovno, sa velikim nestrpljenjem, pitaju kada ćemo lansirati neki novi proizvod, uraditi još nešto što je jedinstveno i što niko drugi ne radi.

Posle dugo vremena, razmišljanja i testiranja došlo je vreme da obradujemo sve one koji već duže iščekuju sledeći korak u evoluciji proizvoda za negu brade.

New Mojo Lounge Kolekcija

Nova Formula

Mnogi od vas će se zapitati zbog čega nova formula i šta je nedostajalo prethodnoj? Zapravo, predhodnoj formuli nije nedostajalo ništa, kao što ne nedostaje ni ostalim našim proizvodima.

Od samog starta smo znali da je Lounge mirisna nota nešto što je jedinstveno i nešto što u svojoj ponudi nema ni jedan proizvođač preparata za bradu na svetu. Ideja je bila da se zbog toga Lounge serija podigne u viši cenovni segment, ali smo osećali da bi to bilo nepravedno prema našim kupcima. Drugačija mirisna nota ne daje nam za pravo da podignemo cenu, zar ne? Tada smo rešili da cene svih naših kolekcija budu jednake.

Vremenom je Lounge kolekcija prepoznata kao nešto posebno i drugačije i osetili smo potrebu da ovu liniju proizvoda unapredimo i svim korisnicima naših proizvoda ponudimo novo, nesvakidašnje iskustvo kada su proizvodi za negu brade u pitanju.

Šta donose unapređenja?

Kao što smo već nebrojeno puta pominjali, svi Mojo Beard proizvodi su kreirani isključivo od prirodnih sastojaka vrhunskog kvaliteta. Iako većina korisnika prvenstveno obraća pažnju na to kako neki proizvod miriše, naš primarni cilj je njegovo dejstvo. Upravo iz tog razloga, uopšte nije bilo jednostavno osmisliti načina na koji je moguće unaprediti proizvod sa visoko efikasnim delovanjem.

Tako smo došli do ideje da jednostavno podignemo procenat super-kvalitetnih sastojaka u proizvodima. Pojačan je sadržaj argana, jojobe, avokada i manga i tim procesom smo došli do neverovatnih rezultata, jer pomenuti sastojci direktno utiču na zdravlje kože, kvalitet i rast dlake.

Mirisna Nota

Lounge kolekcija je od samog starta imala svoje poklonike koji su bili privučeni, prvenstveno, jedinstvenim mirisom. Sa druge strane, deo naših kupaca je preferirao druge, blaže, mirisne note koje nisu imale toliko izraženu mošusnu liniju u sebi. Nova Lounge kolekcija vam donosi blago modifikovanu mirisnu notu koja je, po našem mišljenju, sada mnogo univerzalnija i prilagođena široj publici. Jaka mošusna linija je sada značajno ublažena a miris sirove kože dodatno oplemenjuje kompletnu strukturu mirisa.

Možda će se nekome učiniti da je miris potpuno drugačiji, ali zapravo su u osnovi i dalje nosioci konjak i list kubanskog duvana. Možemo samo reći da su reakcije prilikom testiranja bile neverovatne i da je ovo preporuka za svakog pravog Bradonju.

Kome je namenjen?

Nova Mojo Lounge linija proizvoda je namenjena svim onim muškarcima koji žele da u svojoj dnevnoj rutini održavanja brade imaju nešto posebno, nešto drugačije. Posebno bi želeli da skrenemo pažnju na činjenicu da nova linija ne donosi samo prestiž, već i potpuno novu dimenziju kvaliteta među proizvodima za negu brade.

Dakle, ako ste među onima koji cene kvalitet i žele da na svojoj polici imaju nešto jedinstveno i luksuzno, ili jednostavno smatrate da je vašoj koži i bradi neophodno još više nege i hranljivih sastojaka, Mojo Lounge linija proizvoda je pravi izbor za vas.

...................................

Preporučujemo vam da na OVOM LINKU pogledate naš YouTube kanal, gde ćete pronaći video uputstva za korišćenje proizvoda za negu brade. 

Nazad na blog

Ostavite komentar

Napomena: Komentari moraju biti odobreni pre nego što budu objavljeni.