Koronavirus Obaveštenje - Mojo Beard

U svetlu najnovijih događaja vezanih za pandemiju Korona virusa COVID-19, odlučili smo da se obratimo svim našim postojećim i potencijalnim kupcima.

COVID-19

Kao društveno odgovorna kompanija, u Mojo Beard se od samog početka epidemije trudimo da se pripremimo za eventualne događaje koje ovakve krizne situacije mogu da donesu. Iako smo mislili da je malo verovatno da ovaj virus pogodi i naše krajeve, blagovremeno smo odlučili da uvedemo dodatne mere zaštite u naše proizvodne i distributivne procese.

Prvi i osnovni deo za koji smo morali da se pobrinemo su sirovine. U Mojo Beard sve sirovine koje koristimo u proizvodnji naših preparata kupujemo od tri dobavljača. Svi naši dobavljači posluju pod striktnim evropskim standardima a u toku kriznih situacija, kao što je ova, imaju pojačane kontrole i nadzor. Mi smo u svakodnevnom kontaktu sa predstavnicima tih kompanija koji nas redovno obaveštavaju o zdravstvenom stanju njihovih zaposlenih. Trenutno, ni u jednoj od kompanija koje nas snabdevaju nema zaposlenih koji su oboleli niti onih koji se nalaze u rizičnim grupama.

Druga veoma bitna stvar je naša proizvodnja. Iako su naš proizvodni pogon i laboratorija postavljeni u skladu sa svim propisima, trenutno su postavljene dodatne dekontaminacione zone a ulaz u prostorije je dozvoljen samo tehnologu. Takođe, svi proizvodi se pripremaju za slanje u ovim prostorijama, tako da ne dolaze u kontakt sa spoljnim uticajima.

Treći deo ove priče je slanje kurirskim službama. Ovde zapravo dolazi do najveće mogućnosti za kontaminaciju paketa, pa smo vam zato pripremili istrukcije kako bi se trebalo ponašati prilikom prijema paketa.

Napominjemo da je svaki paket koji primite hermetički zatvoren pa mogućnost kontaminacije unutrašnjosti paketa ne postoji. Preporuka je da primljeni paket odmah otvorite i bacite kurirsku kesu u kojoj je dostavljen, dobro operete ruke i onda se, bez ikakve bojazni, posvetite otvaranju vaših omiljenih proizvoda za bradu.

Ukoliko imate bilo kakvih predloga ili pitanja vezanih za ovu temu, budite slobodni da nam se obratite.

U nastavku Vam prenosimo detaljan informator o COVID-19 virusu - Izvor B92

KORONAVIRUS INFORMATOR: Sve što treba znati

Mnogo je nepoznanica oko koronavirusa, ali je još više poluinformacija koje kruže internetom. Zbog toga je Ministarstvo zdravlja pripremilo i odgovore na najvažnija pitanja o bolesti uzrokovanoj novim koronavirusom COVID-19.

KOJI SU SIMPTOMI?

Koji su simptomi infekcije koronavirusom i kako iz prepoznati, kao i šta raditi sa kontaktima osobe kod koje je postavljena sumnja na infekciju koronavirusom?

IMATE NEKE OD SIMPTOMA INFEKCIJE? NE IDITE SAMI KOD LEKARA!

Ministarstvo zdravlja savetuje sve one koji imaju određene simptome respiratornih infekcija da ne idu u dom zdravlja ili bolnicu, već da se odmah obrate dežurnom epidemiologu na KONTAKT TELEFONE.

ŠTA AKO...

Ministarstvo zdravlja objavilo je i set saveta i preporuka za kućnu izolaciju za sve one koji su možda bili izloženi koronavirusu, kao i za članove njihovih porodica. Evo kako se treba ponašati u tim slučajevima.

A KAKO DA SE ZAŠTITITE?

Pitate se kako da se zaštitite od infekcije koronavirusom? "Bapski lekovi" neće pomoći, ali osnovna higijena može da bude od velike koristi. Pročitajte šta još treba da radite i kako da se ponašate da smanjite rizik po sebe i druge.

Povezani Tekstovi

10 Uobičajenih Grešaka u Negovanju Brade i Kako Ih Izbeći
10 Uobičajenih Grešaka u Negovanju Brade i Kako Ih Izbeći
Održavanje brade nije lak zadatak. Zahteva posvećenost, upornost i znanje. Bez obzira da li ste iskusni bradonja ili ...
PROČITAJ VIŠE
Nauka o Rastu Brade i Razumevanje Faktora Koji Utiču Na Njen Rast
Nauka o Rastu Brade i Razumevanje Faktora Koji Utiču Na Njen Rast
Brada. Ona je tu već vekovima i nose je muškarci svih kultura, rasa i vera. Od drevnih Egipćana do modernih hipstera,...
PROČITAJ VIŠE
Šta Je Balzam Za Bradu i Da Li Zaista Vredi?
Šta Je Balzam Za Bradu i Da Li Zaista Vredi?
Uložio si vreme i strpljenje u gajenje brade koja bi naterala i najveće poštovaoce, ali i one koji to nisu ludi za br...
PROČITAJ VIŠE
Kako Gajiti i Nositi Bradu - Trendovi za 2023. godinu
Kako Gajiti i Nositi Bradu - Trendovi za 2023. godinu
6 najpopularnijih stilova i kako ih postići Nošenje brade je u modi već vekovima, ali trendovi se stalno menjaju. Od ...
PROČITAJ VIŠE