Shipping policy

DOMAĆI POŠTANSKI SAOBRAĆAJ

Ukoliko je iznos porudžbine 5000 dinara ili veći isporuka je besplatna (važi isključivo za domaće pošiljke). Za narudžbine čiji je iznos manji od 5000 dinara, početna cena isporuke iznosi od 275 dinara uključujući PDV, u zavisnosti od težine paketa.

Dostava artikala koje ste poručili obavlja se u najkraćem mogućem roku putem kurirske službe.
- Porudžbine primljene radnim danom do 12h dostavljaju se sledećeg radnog dana. 

- Porudžbine primljene radnim danom posle 12h dostavljaju se za dva radna dana. 

- Porudžbine primljene petkom posle 12h, subotom i nedeljom dostavljaju se u utorak.

CENOVNIK AKS USLUGA

Isporuka do 19h naredni radni dan od dana preuzimanja (ovaj cenovnik je važeći iako kurirska služba ne isporuči paket u predviđenom roku - i na to niko ne može da utiče)

Masa u Kg................Cena sa PDV-om RSD


0.01 - 2,99..............................275,00
2,99 - 5...................................450,00


Svaki naredni kilogram se naplaćuje 30,00 RSD po kilogramu plus PDV 

Napomene:

Obizorom da je AKS kurirska služba, kao i sve ostale kurirske službe u Republici Srbiji, neodgovorna, bahata i neprofesionalna, rok isporuke može da se produži i niko na to ne može da utiče.

Česte su greške prilikom merenja težine paketa u kurirskim centrima što može dovesti do toga da kurir prilikom isporuke traži veći iznos nego što je naznačeno na računu. Takođe, kuriri često pokušajvau da zloupotrebe nepažnju kupca i naplate veći iznos otkupa.

Apelujemo da obratite pažnju na iznose navedene na računu i samo te iznose uplaćujete. Ukoliko dođe do ovakve situacije potrebno je da nas odmah kontaktirate kako bismo mogli blagovremeno da reagujemo. 

Prilikom prijema paketa, paket otvorite odmah i proverite da roba nije oštećena prilikom transporta. Insistirajte na tome da kurir sačeka dok ne izvršite proveru jer je u slučaju oštećenja potrebno da sačinite zapisnik.

Ovo je od velikog značaja jer su kurirske procedure napravljene da po svaku cenu štite njih, a krivicu zbog nastalog oštećenja da prebacuju na pošiljaoca ili primaoca paketa.

Pomenuta problematika se odnosi na sve kurirske službe, uključujući i Post Express, pa iz tog razloga ne prihvatamo zahteve za slanje drugom kurirskom službom. 

 

INOSTRANI POŠTANSKI SAOBRAĆAJ

POST EXPRESS KURIR

(instrukcije za poručivanje i plaćanje pogledati u sekciji Najčešća Pitanja)

Cene poštarine za BiH, Crnu Goru, Severnu Makedoniju i Hrvatsku

Balkan Shipping Rates

Plaćanje se vrši prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate 

FEDEX

Usluga EdEx kurirske službe se primenjuje za slanje pošiljki u zemlje Zapadne Evrope kada nije moguće koristiti Post Express usluge. Mojo Beard proizvode šaljemo u većinu Evropskih zemalja. 

 

Cene poštarine za zemlje Zapadne Evrope

- do 0.5 kg = 30 EUR

- do 1 kg = 38 EUR

- za pakete težine preko 1 kg je potrebno je kontaktirati nas zbog dogovora